"SENSE PRESSIÓ" Tres dies espectaculars fen teatre a PALAFRUGELL!


Els dies  16 de febrer,  6 i 9 de març vam actuar al cinema de Palafrugell, tres actuacions inoblidables de l'obra de teatre: "SENSE PRESSIÓ" . 
Molts nervis abans de comença, però al final sempre mereix la pena. Una reflexió molt madura dels/les joves que van assistir a l' acció. Un públic magnífic, que van  ser respectuosos i van gaudir de la activitat. Als tres debats que vam realitzar amb els/les alumnes ens van donar conte que  havien entès el missatge de la responsabilitat al hora de prendre decisions quan rebem pressió de grup o altres pressions positives com els estudis o la preocupació dels seus pares capa els/les joves adolescents.      


 Alguns dels assistents van sortir a escena a improvisar amb els actors de Zooilogic. 
Grans interpretacions van sortir a la palestra.  Aquí us deixen algunes imatges que ens han passat.


Gràcies a la Noemí Adarnius de 
l' Àrea de Joventut  - Punt Jove de Salut- Ajuntament Palafrugell per confia en el nostre projecte,  el teatre social no seria res sense gent com vosaltres. 

Fins aviat!  



Aquí va, un petit extracte  de l'obra "SENSE PRESSIÓ" quan el personatge de en Marc s'arregla per sortir de festa. A gaudir d'aquets video. 





PODEU DEMANA LES  NOSTRES ACTIVITATS TEATRALS enviant un mail a  zooilogic@gmail.com ,a traves de la web http://zooilogic.es/  o trucant per telèfon al  (+34) 647 508 871.


COMENCEM BÉ L'ANY AMB  MOLT  TEATRE SOCIAL I PREVENTIU DE LA MA DE ZOOTEATRE

Tu decideixes                                                     Sense Pressió


2 comentaris: